News Flash:

Stat Islamic, principalul suspect in atacurile teroriste din Ankara

12 Octombrie 2015
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
stat islamic5
Reteaua terorista Stat Islamic este principalul suspect in comiterea dublului atentat de la Ankara, soldat cu cel putin 97 de morti, afirma premierul Turciei, Ahmet Davutoglu, citat de BBC News online.
Atentatul nu a fost inca revendicat de niciun grup terorist, iar autoritatile cred ca a fost comis de teroristi sinucigasi.
Cel putin 97 de oameni au fost ucisi in atentate, conform bilantului oficial, dar organizatorii mitingului vizat sustin ca sunt 128 de morti.
"In mod clar, avem de-a face cu atacuri sinucigase. Efectuam teste ADN. S-a stabilit cum au ajuns teroristii sinucigasi aici. Suntem aproape de un nume, care indica un singur grup", a declarat Davutoglu, indicand ca suspectii sunt reteaua terorista sunnita Stat Islamic, organizatii marxiste, grupuri nationaliste sau insurgentii kurzi.
Dublul atentat a fost comis sambata dimineata, in Piata Sihhiye din Ankara, unde avea loc un miting organizat de Confederatia Sindicatelor din Sectorul Public (KESK) si de mai multe ONG-uri, pentru a cere incetarea conflictului dintre organizatia terorista PKK si statul turc. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004880 (s)