News Flash:

Starea pilotului timisorean ranit in accidentul aviatic din Suceava s-a agravat. Medic: Prognosticul este extrem de rezervat

15 August 2018
733 Vizualizari | 0 Comentarii
bochis

Starea pilotului Sorin Bochis, ranit in accidentul aviatic din Fratautii Vechi, judetul Suceava, s-a agravat, acesta fiind monitorizat de peste o saptamana de opt medici din cadrul Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, din Iasi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Medicul Florin Gramada, purtatorul de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, a declarat, luni, corespodnentului MEDIAFAX, ca starea pilotului Sorin Bochis s-a agravat si prognosticul este rezervat.

„Din pacate, starea pacientului s-a agravat. Nu stim ce se va intampla, ca nu suntem Dumnezeu, dar cert este ca starea sa este agravata, prognosticul fiind extrem de rezervat”, a declarat dr. Florin Gramada.

Sorin Bochis, pilotul ranit grav in accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani si este din Timisoara. Acesta lucreaza ca pilot in cadrul unei mari companii aeriene, dar si in cadrul Clubului de Aviatie Cioca din Timisoara, unde este si pilot de acrobatii.
In urma cu noua zile, in timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, avionul lui Sorin Bochis s-a ciocnit de cel al unui alt pilot, Cornel Marinescu, din Snagov, judetul Ilfov, acesta din urma fiind declarat decedat.


suceava
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005316 (s)