News Flash:

STARE DE ALERTA in Marea Britanie si Franta: 14 scoli din Anglia, inchise dupa ce au primit amenintari cu bombe

26 Ianuarie 2016
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
atac armat franta 1
Mii de elevi din 14 scoli din Marea Britanie au fost evacuati, marti, dupa ce institutiile de invatamant au primit o serie de amenintari cu bombe, informeaza Daily Mail.
Toate cele 14 institutii de invatamant (sase din Birmingham, patru din Londra si inca patru din Cornwall) au fost evacuate in cursul zilei de marti, ca urmare a amenintarilor conform carora in cladirile respective ar fi amplasate mai multe bombe.
Amenintarile vin la o saptamana dupa ce alte trei scoli au fost evacuate din acelasi motiv, insa fortele de ordine au declarat atunci ca nu au fost gasite materiale explozive.
"Din informatiile stranse pana in acest moment reiese ca nu exista vreo amenintare credibila in urma acestor telefoane, urmand sa se deschida o investigatie pentru a descoperi persoanele responsabile de aceste apeluri", a declarat Carl Foulkes din cadrul departamentului de politie din West Midlands, conform dailymail.co.uk.
Tot in cursul zilei de marti, politia din Paris a fost nevoita sa evacueze cinci licee, dupa ce institutiile de invatamant au primit amenintari cu bombe, insa niciun pachet suspect nu a fost gasit.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004641 (s)