News Flash:

Sportiv aradean de 23 de ani, in coma in spital dupa o altercatie cu un politist. Omul legii a fost RETINUT pentru tentativa de omor

14 Iunie 2015
1318 Vizualizari | 0 Comentarii
Alex Baltean
Un sportiv aradean in varsta de 23 de ani, Alex Baltean, membru al unei echipe locale de polo, este internat in coma la un spital din Timisoara, dupa ce ar fi avut o altercatie cu un politist, intr-un club din centrul Aradului, mai multi martori fiind audiati de procurori.
Potrivit unor surse judiciare, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arad audiaza, sambata, mai multe persoane care ar fi fost martore la o altercatie care a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un local din centrul municipiului Arad, dar si in afara acestuia, si in urma careia un sportiv a fost ranit grav la cap, fiind in coma, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conform surselor citate, Alex Baltean, membru al unei echipe locale de polo si instructor de inot la un club de sport, ar fi avut o altercatie cu un politist de la Politia Rutiera Arad. Cei doi s-ar fi batut intr-un local din Piata Avram Iancu, iar altercatia ar fi continuat si afara.
Sportivul a suferit o fractura craniana si a fost transportat la Spitalul Judetean Arad, de unde a fost transferat imediat, in stare de coma, la un spital din Timisoara.
Reprezentantii Politiei Judetene Arad, contactati de corespondentul MEDIAFAX, au refuzat sa ofere informatii cu privire la caz, spunand doar ca este de competenta procurorilor.
Anchetatorii vor verifica imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video al localului in care a avut loc incidentul, pentru a stabili care sunt persoanele implicate.

Un agent de la Politia Rutiera Arad a fost retinut pentru 24 de ore, sambata seara, pentru ca l-ar fi batut pe sportivul de 23 de ani care a fost internat in coma la un spital din Timisoara, procurorii afirmand ca intre ei a izbucnit un conflict spontan, in urma consumului de alcool.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arad au dispus, sambata seara, in urma unor audieri, retinerea pentru 24 de ore a agentului Claudiu Darabut, de la Politia Rutiera Arad, care ar fi autorul agresiunii asupra sportivului Alex Baltean, de 23 de ani, internat in stare de coma, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Procurorii spun ca politistul a recunoscut ca a avut o altercatie cu sportivul, ambii fiind sub influenta alcoolului. Cei doi nu se cunosteau, dar sportivul cunostea persoane din anturajul politistului, care se aflau impreuna cu agentul intr-un local din centrul Aradului. Conflictul a izbucnit cand Baltean a mers la masa acestora.
Politistul i-a aplicat victimei cateva lovituri succesive cu pumnul, atat in local, cat si in strada. Unele dintre scenele violente au fost surprinse de sistemul de supraveghere video al localului, imaginile fiind vizionate de catre anchetatori.
Procurorii spun ca politistul era in timpul liber in momentul comiterii faptei. Agentul este cercetat pentru tentativa de omor, iar duminica procurorii vor decide daca va fi prezentat judecatorilor pentru arestare preventiva sau daca va fi cercetat in stare de libertate.
Anterior, surse judiciare spuneau ca procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arad audiau mai multe persoane care ar fi fost martore la o altercatie care a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un local din centrul municipiului Arad, dar si in afara acestuia, si in urma careia un sportiv a fost ranit grav la cap, fiind in coma.
Astfel, Alex Baltean, membru al unei echipe locale de polo si instructor de inot la un club de sport, a avut o altercatie cu un politist de la Politia Rutiera Arad. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007059 (s)