News Flash:

Spitalul Judetean de Urgenta si cetatile dacice din Muntii Orastiei, primele pe agenda noului presedinte al CJ Hunedoara

29 Iunie 2016
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Judetean de Urgenta Deva
Noul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara, deputatul Laurentiu Nistor, a declarat luni, pentru AGERPRES, ca va face o analiza in ceea ce priveste stadiul lucrarilor la noua cladire ce va apartine Spitalului Judetean de Urgenta din Deva, proiectul, inceput in urma cu mai multi ani, reprezentand o prioritate pe agenda sa de lucru. 
Pe lista proiectelor importante pentru noua administratie este inclusa si preluarea in administrarea CJ Hunedoara a tuturor cetatilor dacice din Muntii Orastiei, dupa modelul capitalei Sarmizegetusa Regia. In acest sens, presedintele va discuta, impreuna cu functionarii CJ Hunedoara, stadiul in care se afla documentatiile necesare pentru acest demers. 
"Spitalul Judetean de Urgenta Deva si cetatile dacice din Muntii Orastiei vor reprezenta unele dintre proiectele prioritare ce se vor afla pe agenda mea de lucru, inca din primele zile de mandat", a afirmat noul presedinte al CJ Hunedoara. 
Laurentiu Nistor a mai spus ca va demisiona din calitatea de deputat in Parlamentul Romaniei, incepand cu data de 1 iulie, actul necesar urmand sa fie citit in sedinta de plen ce va avea loc miercuri, 29 iunie. 
Noul presedinte al CJ Hunedoara este membru al PSD si a fost ales in functie in urma votului exprimat de consilierii judeteni. Din noua echipa de conducere a CJ Hunedoara fac parte vicepresedintii Mircea Bobora si Sorin Vasilescu, ambii membri ai PSD. 
Structura politica a CJ Hunedoara a fost decisa in urma votului de la alegerile locale din 5 iunie, astfel ca din totalul celor 33 de consilieri judeteni 18 sunt membri ai PSD, iar 15 sunt membri ai PNL, cele doua partide fiind singurele care au reusit sa treaca pragul electoral. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005552 (s)