News Flash:

Spectacol unic pe cerul Timisoarei

14 Iunie 2015
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
Grupo Puja
Piata Victoriei s-a transformat, vineri seara, intr-una dintre cele mai importante scene de spectacol. Deasupra acesteia ”au zburat” artistii din cadrul Grupo Puja! din Spania. Acrobatii fascinante, muzica si o macara cu brat de 10 metri, au facut parte din multasteptatul eveniment. Sute de persoane s-au inghesuit pentru a vedea ”minunea”, lucru pe care vor putea sa-l faca si sambata.
Festivalul European al Spectacolului Timisoara – Festivalul Dramaturgiei Romanesti a ajuns la final. Sambata este ultima zi a evenimentului, dar publicul va ramane cu amintiri minunate in urma acestei editii a festivalului. Timisorenii s-au bucurat de o multime de spectacole in aer libere, dar si in sali de teatru.
Unul dintre cele mai asteptate momente ale festivalului a fost reprezentatia „K•osmos” a spaniolilor de la Grupo Puja!. ”Zburatorii” au plutit si deasupra Pietei Victoria, lasand publicul inmarmurit. Spectacolul din aer s-a pliat prefect cu muzica, acrobatii fiind intr-un continuu dans la inaltime.
Prestatia a reusit sa stranga in fata Teatrului National Timisoara un public foarte numeros. Sute de persoane au ales sa vina sa vada fascinantul spectacol. Acrobatiile facute de artisti nu sunt doar simple ”trucuri” facute la inaltime, ci acestea incearca sa transmita mesaje si emotii catre public.
Cei care nu au apucat sa traiasca inca experienta „K•osmos” sunt asteptati si sambata, de la ora 22, pentru a putea sa se bucure de spectacol. De asemenea, aceasta reprezentatie este si cea care va pune punct editiei FEST-FDR din acest an.

grupo puja
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004735 (s)