News Flash:

Spectacol la Memorialul Vasile Balmus la culturism

10 Noiembrie 2014
3707 Vizualizari | 0 Comentarii
Sportivi din trei tari, Romania, Ungaria si Serbia, au participat sambata si duminica la traditionalele evenimente din domeniul culturismului, organizate de Florin Teodorescu la Lugoj, respectiv Timisoara. Invingatorul galei Memorialul „Vasile Balmus” a fost un sportiv maghiar, Balint Kaszas.
Duminica, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, a avut loc editia cu numarul 26 a Memorialului „Vasile Balmus”. Ca de fiecare data sala a fost plina, acest sport fiind unul popular printre timisoreni. Impartiti pe categorii, fete si baieti, bodybuilding, model, masters, sportivii s-au intrecut la prezentat muschi si forma fizica, la final invingator fiind declarat un sportiv din Ungaria, campion si in tara sa, Balint Kaszas.
La final, organizatorul, Florin Teodorescu, s-a declarat multumit de succesul evenimentului, dar a remarcat si calitatea mai slaba a sportivilor romani in comparatie cu cei din Ungaria, acolo unde numarul de sportivi este mai mare si popularitatea sportului este una ridicata.
In cuplaj cu concursul de la Timisoara a avut loc si Classic Florin Teodorescu, concursul organizat de cativa ani la Lugoj, cu o zi inainte de cel de la Timisoara. Antrenorul de culturism a declarat ca sprijinul primit de autoritatile din municipiul de pe Timis a fost net superior celui primit la Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007101 (s)