News Flash:

Spectacol grotesc la Pitesti, demn de Coreea de Nord, la "Simfonia Lalelelor", sub ochii premierului Dancila. O fetita de trei ani, pusa sa faca tumbe pe asfalt

22 Aprilie 2018
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
copil e1524271815623 696x479

In mod normal, aici n-ar trebui sa existe niciun text. Ceea ce cititi e doar un avertisment pentru imaginile care urmeaza, asa cum anunta crainicii de stiri la televizor: „Atentie, imagini care va pot afecta emotional!”.

La inceputul videoreportajului de mai jos se afla urmatoarea secventa: in fata miilor de oameni veniti sa caste gura, in fata oficialitatilor unui intreg judet si a politicienilor sositi de la centru, o fetita trei ani este pusa sa faca tumbe pe asfalt. Se lasa liniste si toata adunarea asteapta sa fie distrata, asa ca fetita isi pune capul in pamant si incearca. Rostogolirea esueaza si o profesoara o incurajeaza energic, tragand cu ochiul la pleiada de ministri: „Hai, da-te peste cap! Hai!“. Copilul isi lipeste fruntea de ciment si apoi se arunca pe spate, desi este evident ca nu are nici varsta, nici dispozitia necesara. Jos nu este salteaua unei sali de antrenament, ci betonul turnat de primarie. Nu se intampla in Coreea de Nord, se intampla la „Simfonia lalelelor”, eveniment organizat vineri la Pitesti si onorat cu prezenta de premierul Viorica Dancila si de alti membri ai Guvernului.
Dupa ce fetita cade pe ciment, Viorica Dancila se desprinde dintre oficialitati si ii ofera flori micutei gimnaste. Daca ar fi avut un dram de luciditate, prim-ministrul Romaniei l-ar fi luat pe copilul acela in brate, apoi le-ar fi spus organizatorilor sa opreasca tot si oamenilor sa plece acasa. Insa Viorica Dancila s-a intors la locul ei si a aplaudat multumita, iar „Simfonia lalelelor” a continuat: cu care alegorice, copii de gradinita formand o lalea umana si copii cu dizabilitati defiland in carucioare cu rotile. Iar peste toate, discursul ministrului Gratiela Gavrilescu, rostind aceste cuvinte ca o incantatie aruncata peste multime: „Sa uitam de tot, sa ne bucuram de mirosul florilor si de aceste raze de soare”.

Ceea ce s-a intamplat vineri la Pitesti a semanat cu un moment de nebunie colectiva. Pentru ca de data asta nu e vorba doar despre politicieni rupti de realitate, e si despre profesori, parinti si cetateni veniti sa aplaude acolo unde nu era nimic de aplaudat. E despre o tara care si-a pierdut demult reperele, iar acum pare ca incepe sa-si piarda si mintile.

Atentie, urmeaza imagini care va pot afecta emotional! sursa: recorder.ro

Galerie Video


viorica dancila simfonia lalelelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 33 queries | Mysql time :0.006407 (s)