News Flash:

Spectacol cu masini de epoca pe strazile Timisoarei

16 Octombrie 2016
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
masini de epoca2
Spectacol pe strazile Timisoarei, in acest sfarsit de saptamana. Timisorenii sunt invitati la o noua editie a Retroparadei Toamnei. Vor putea admira masini vechi de aproape 80 de ani.
Peste 40 de masini de epoca si motociclete de epoca vor fi expuse, sambata, in Piata Victoriei. La Timisoara vin 20 de echipaje din Serbia si un echipaj din Croatia, cu masini si motociclete fabricate intre anii 1938-1986.
Totodata, vor fi expuse si 15 masini romanesti si straine, intretinute de iubitorii de masini de epoca din Timisoara si judetul Timis – Lugoj, Mosnita Noua, Dumbravita si Giroc. Toate sunt fabricate intre anii 1938-1985. Vor veni si colectionari de masini din Lipova, judetul Arad, cu un Ford Model A, fabricat in anul 1928. Este cel mai vechi automobil inscris la Retroparada Toamnei, de cinci ani, de cand se tine parada Batranelor Doamne in Timisoara. Si judetul Caras-Severin va fi reprezentat la editia de anul acesta, de doua automobile ce vor veni din Resita si Bocsa, scrie tion.ro.
„Cu speranta si incredere intr-o vreme frumoasa, sambata aceasta invitam toti timisorenii sa vina, cu mic cu mare, pe platoul din fata Operei Romane, in Piata Victoriei, intre orele 10.30-13, sa admire peste 40 de masini si motociclete de epoca”, sustine Vlad Capotescu, organizatorul Retroparadei.
Dupa ora 13, vehiculele istorice vor pleca in parada  pe principalele bulevarde centrale ale orasului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006092 (s)