News Flash:

Spaniolul prins cu cocaina la Timisoara a fost arestat

8 Martie 2016
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
cocaina
Curtea de Apel Timisoara a respins contestatia formulata de cetateanul spaniol acuzat de trafic de cocaina la decizia Tribunalului Timis care a emis joi mandat de arestare pentru 30 de zile. 
'Curtea respinge ca nefondata contestatia formulata de inculpatul Rodriguez Cascales Manuel impotriva Incheierii penale pronuntate (joi, n.r.) de Tribunalul Timis', arata solutia Curti de Apel Timisoara, care este definitiva. 
Magistratii Tribunalului Timis au admis, joi, propunerea procurorilor DIICOT Timisoara si au emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele spaniolului acuzat de trafic de cocaina, care a fost prins in Aeroportul International Timisoara in timp ce voia sa ridice coletul. 
Potrivit sefului DIICOT Timisoara, procurorul Florenta Alex, drogurile au fost trimise in colete din Columbia si urmau sa ajunga in Spania, fiind preluate tot de catre columbieni. 
'Coletele sunt pentru piata din Spania, unde sunt preluate tot de catre columbieni, care le distribuie ulterior pe piata din Spania, dar pentru a evita depistarea beneficiarilor reali si tara de destinatie, coletele sunt trimise unor persoane identificate anterior, dispuse sa primeasca aceste colete pe numele lor sau a unor apropiati, in tari din Estul Europei, cum este cazul Romaniei', spunea pentru AGERPRES Florenta Alex. 
In cazul de fata, spune procurorul DIICOT, cetateanul roman aflat in anturajul traficantilor din Spania a acceptat sa primeasca unul dintre aceste colete, care a fost trimis pe numele mamei sale din judetul Bihor. AGERPRES

arestare florenta alex
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009567 (s)