News Flash:

Sotul directoarei Liceului de Arta din Focsani, surprinsa in ipostaze intime cu un elev, face dezvaluiri despre scandalul sexual. „Este un dezastru” - VIDEO

16 Mai 2018
1390 Vizualizari | 0 Comentarii
sot

Sotul directoarei Liceului de Arta din Focsani, surprinsa in ipostaze intime cu un elev, face dezvaluiri despre scandalul sexual care l-a determinat sa divorteze. Profesorul Stelian Ghinea spune ca este devastat, dupa ce sotia sa ar avea o relatie cu un tanar de 19 ani. Barbatul spune ca si baietelul lor de patru ani a fost cel care ar fi observat ceva anormal in comportamentul mamei.
Profesorul de pictura Stelian Ghinea a acceptat sa vorbeasca despre scandalul urias in care sotia sa, Diana Rozalia Taicutu, este acuzata ca ar avea o relatie cu un elev de 19 ani, care invata la Liceul de Arta „Gheorghe Tattarescu” din Focsani. Desi avea banuieli ca lucrurile nu ar fi regula, barbatul a avut incredere in sotia sa, scrie ziaruldevrancea.ro.

„E o situatie dezastru, nu sunt cuvinte de spus, nu stiu cum sa ma exprim. Au mai fost neintelegeri, intr-adevar, in unele situatii, dar le-am acceptat pe toate, am trecut peste, iar sotia imi spunea, «nu s-a intamplat nimic, nu este nicio problema!»”, a declarat Stelian Ghinea, pentru sursa citata.
arbatul a povestit ca, in urma cu aproape doi ani, Ovidiu, tanarul care este acum elev in clasa a XII-a, ar fi venit in casa lor. Profesoara Diana Rozalia Taicutu i-ar fi spus sotului ei ca vrea sa-l ajute pe copil pentru ca „are o situatie mai dificila”.

La un moment dat, Stelian Ghinea spune ca a simtit ca lucrurile depasesc relatia normala dintre elev si profesor. Mai mult, barbatul spune ca fiul lor de patru ani ar fi observat ceva anormal in comportamentul mamei sale.

„Copilul nostru a sesizat ceva anormal. Vrei, nu vrei, copilul este implicat. La un moment dat chiar a spus anumite lucruri. N-are rost sa repet ce a spus”, a povestit Stelian Ghinea, pentru Observator.

Profesorul spune ca a discutat de mai multe ori cu sotia sa despre suspiciunile sale.

„Eu am avut incredere in ea si, ca orice cuplu, dupa atatia ani de casatorie, e imposibil sa gandesti altfel. (…) Imi spunea: «Sunt ca o mama pentru el!» Nu mi-a dat nicio explicatie, eu am ramas devastat (n.r.- dupa ce a vazut pozele). Eu cred ca O. a fost o victima in aceasta situatie pentru ca este un copil pana la urma”, a mai spus profesorul Ghinea.

Stelian Ghinea s-a aratat deranjat de faptul ca sotia sa l-a acuzat ca ar fi publicat imaginile in care Diana Rozalia Taicutu ar fi fost surprinsa in ipostaze tandre alaturi de elev.

„Eu am inaintat ieri (n.r.- luni-14.05.2018) acte de divort avocatului meu si cred ca tot ieri sau azi (n.r marti 15.05.2018)au fost depuse. Eu nu am fost despartit de sotia mea asa cum inteleg ca a afirmat”, a mai spus profesorul Stelian Ghinea.

In plus, barbatul a negat acuzatiile sotiei potrivit carora el ar fi instalat camerele de supraveghere in locuinta.

In varsta de 36 de ani, directoarea Liceului de Arta din Focsani, Diana Rozalia Taicutu, si-a dat demisia luni dimineata in urma scandalului sexual.
 sursa: Libertatea.ro

Galerie Video


stelian ghinea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006347 (s)