News Flash:

Sotul Alinei Bica, sub control judiciar

3 Iunie 2015
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
alina bica3
Procurorii DIICOT Brasov si politistii au facut, miercuri, 17 perchezitii la persoane suspectate intr-un dosar de evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani, printre cei vizati fiind si sotul Alinei Bica, fosta sefa a DIICOT. Mircea Bica, sotul Alinei Bica, a fost adus, miercuri, la DIICOT Brasov, pentru audieri, fiind pus, ulterior, sub control judiciar pentru 60 de zile, cu interdictia de a parasi tara.
Mircea Bica, sotul fostei sefe a DIICOT Alina Bica, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, cu interdictia de a parasi tara, iar alte patru persoane, intre care si liderul gruparii, Dan Vasile, au fost retinute pentru 24 de ore, audierile continuand si la ora transmiterii acestei stiri.
Potrivit procurorului Catalin Borcoman, seful DIICOT Brasov, Mircea Bica a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile si are interdictie de a parasi tara, el fiind cercetat pentru ca ar fi comis, prin intermediul societatii sale, doua infractiuni de evaziune fiscala cu un prejudiciu total de 88.000 lei si o tentativa de evaziune fiscala, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Sursa citata a mai precizat ca alte patru persoane, intre care si liderul gruparii, Dan Vasile, au fost retinute pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentate instantei cu propunerea de arestare preventiva.
La ora transmiterii acestei stiri, continua audierile la DIICOT Brasov. Mediafax.ro

mircea bica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005085 (s)