News Flash:

Sotia sirianului ucis si amantul acesteia, arestati preventiv

17 Aprilie 2015
1299 Vizualizari | 0 Comentarii
Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a Andreei Patrascu, sotia lui Haj Saleh, si a amantului acesteia, Alfons Gabriel Arhire, acuzati ca la sfarsitul anului trecut l-au ucis pe sirian, acesta fiind gasit dupa aproape patru luni, in portbagajul unei masini.
Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti a admis, in noaptea de joi spre vineri, cererea procurorilor Parchetului Capitalei de arestare preventiva pentru 30 de zile a sotiei sirianului si a amantului acesteia, dupa ce anchetatorii au stabilit ca ei sunt principalii suspecti in cazul uciderii lui Haj Saleh Moustafa si i-au retinut pentru crima comisa in urma cu aproximativ patru luni.
Andreea Maria Patrascu si Alfons Gabriel Arhire au fost dusi de la instanta in Arestul Politiei Capitalei. Acestia pot contesta decizia de arestare la Curtea de Apel Bucuresti, care va decide definitiv daca ei vor ramane in arest sau vor fi cercetati in libertate, sub control judiciar.
Sotia sirianului si amantul acesteia au fost retinuti in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce politistii Serviciului Omoruri si procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au avut indicii potrivit carora, in luna decembrie 2014, cei doi l-ar fi omorat pe Haj Saleh Moustafa.
Potrivit procurorului de caz, Eduard Borjog, cei doi si-au recunoscut fapta si au declarat in fata anchetatorilor ca initial l-au adormit pe sirian cu medicamente, dupa care l-au "ucis" prin acte de violenta.
Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Andreea Patrascu si-ar fi otravit sotul, dupa ce i-ar fi pus in mancare o folie de Diazepam. Supradoza de Diazepam poate duce la deces prin paralizie respiratorie sau colaps cu insuficienta renala acuta. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006061 (s)