News Flash:

Somnifer natural cu efect puternic – incearca-l si tu pentru a te convinge

29 Ianuarie 2018
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
somn

Cojile de banane contin substante care declanseaza o relaxare totala in intreg organismul, dupa care va puteti bucura de un somn linistit si odihnitor. Afla cum se prepara:

Acesta este un ceai foarte cunoscut si de asemenea foarte apreciat de catre cei care se confrunta cu probleme legate de somn din tarile din America de Sud, unde bananele se pot gasi din abundenta. Din pacate, in Europa, acesta este un remediu mai putin cunoscut.

Cojile de banane contin serotonina, care mai este denumita si hormonul fericirii, care contribuie la relaxarea organismului si la alungarea stresului. Triptofanulun, este un aminoacid esential natural, care se utilizeaza in industria farmaceutica in scopul de a trata tulburarile de somn.

De asemenea, cojile de banana contin si cantitati de magneziu, care previn intreruperea brusca a somnului si trezirile din timpul noptii. Potasiul este un element care ajuta muschii si vasele de sange sa se relaxeze, dezactivand totodata adrenalina.

Pentru a prepara acest somnifer, ai nevoie de cateva coji de banane organice, o lingura de scortisoara pudra, o lingurita de lavanda si un litru de apa. Cojile de banane proaspete trebuiesc spalate foarte bine, se taie capetele si se pun intr-o tigaie. Se vor lasa 1-2 ore pana cand acestea se vor inegri.

Se incalzeste cuptorul la 65 de grade Celsius, se introduce tigaia si se lasa acolo pana cand cojile de banana se vor usca complet. La finalul acestui proces se faramiteaza si se pun la fiert intr-un vas cu apa, pentru circa 12-15 minute. Dupa ce vei lua ceaiul de pe foc, adauga scortisoara si lasa preparatul la infuzie cateva minute. Se adauga si florile de lavanda sau un pliculet de ceai de lavanda.

La final se strecoara bautura si se consuma calduta, inainte de a merge la culcare. Ceaiul isi face efectul dupa circa 10-15 minute.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

sursa: planetapamant.com


declanseaza relaxare cojile banane
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005504 (s)