News Flash:

SOLUTIA MINUNE care iti CURETA FICATUL STRESAT in doar 72 de ore…

7 Septembrie 2017
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
ficat
In zilele noastre, majoritatea lumii este practic obsedata de fast food. Aceste pofte de mancare nesanatoasa duc la acumularea toxinelor in corp, cauzand diverse probleme: sistemul digestiv, inclusiv ficatul, muncesc din greu sa le scoata din organism. In timp, aceste alegeri defectuoase pot leza ficatul si cauza niste afectiuni importante. De aceea e important sa ne curatam ficatul din cand in cand. Facand acest lucru, ne vom imbunatati metabolismul si functionarea ficatului.



Iata reteta pentru detoxifiere a ficatului!


2 lingurite ghimbir dat prin razatoare,

suc de la 1 lamaie,

2 tulpini telina,

1 cana de suc de rosii,

piper,

cumin.

Se pun in blender si se amesteca. Se consuma proaspata. Se recomanda a fi consumata zilnic. Imbunatatirile apar in 72 de ore.


Ingredientul secret al acestei retete este TELINA. Iata beneficii pentru sanatate ale acesteia.



Consumul telinei contribuie la scaderea tensiunii arteriale. Atunci cand sucul de telina este combinat cu sucurile altor plante, beneficiile sunt sporite, pentru diverse afectiuni. Studii recente au demonstrat ca telina ar putea fi eficienta in combaterea mai multor forme de cancer.


Printre beneficiile sucului de telina se enumera:


– reducerea aciditatii – minerale importante din acest suc echilibreaza in mod eficient ph-ul sangelui din organism si neutralizeaza aciditatea.

– tonic – sucul de telina actioneaza ca un tonic perfect pentru atleti, de exemplu, iar dupa antrenamente inlocuieste electrolitii pierduti si rehidrateaza organismul cu minerale.

– cancer – telina este cunoscuta pentru compusii sai, care lupta impotrivacancerului, cu rol in oprirea dezvoltarii celulelor tumorale. Acizii fenolici continuti de telina, blocheaza actiunea prostaglandinelor care stimuleaza cresterea celulelor tumorale. Cumarinele contribuie la prevenirea formarii radicalilor liberi din celulele afectate de tumoare.

– colesterol – s-a demonstrat ca sucul de telina scade in mod eficient, colesterolul total, dar si colesterolul rau (LDL).

– colon si cancer de stomac – substante fitochimice, cumarinele continute de telina previn formarea si dezvoltarea cancerului de colon si stomac.

– constipatie – telina are efect natural laxativ si ajuta la relaxarea nervilor care au fost suprasolicitati.

– scaderea temperaturii corpului – cand vremea este calda iar atmosfera uscata, se recomanda sa se consume un pahar de suc de telina de doua-trei ori pe zi, intre mese. Acesta va contribui la normalizarea temperaturii corpului.



ficatul metabolismul ghimbir lamaie telina rosii piper cumin beneficii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005543 (s)