News Flash:

Soferi beti si drogati, prinsi pe strazile din Timis

10 Iulie 2016
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Desfasurare de forte pe toate drumurile din Timis, vineri noapte. Politistii de la Rutiera au iesit in strada, sub coordonarea directa a sefului Serviciului Politiei Rutiere Timis, Petru Rumega, pentru a-i prinde pe soferii indisciplinati in trafic care a controlat. Pe mana politistilor au ajuns inclusiv soferi care conduceau sub influenta drogurilor.
Politistii au desfasurat o actiune de amploare pe toate drumurile din judet, vineri noapte, in incercarea de a-i prinde pe soferii care reprezinta un pericol in trafic. Actiunea se desfasoara in colaborare cu reprezentanti de la Crima Organizata. In doar cateva ore, activitatea Politiei Rutiere a dat si roade, mai multe persoane fiind prinse incalcand legea la volan.
O persoana a fost oprita in trafic, in Timisoara, in timp ce pleca de la un festival care avea loc la Padurea Verde. Politistii au constatat ca soferul consumase substante ilicite inainte de a se urca la volan. Un urma efectuarii testelor s-a stabilit ca tanarul in varsta de 23 de ani, din Hunedoara, consumase cannabis, amfetamine si metamfetamine. Soferul s-a ales cu permisul suspendat.
Mai mult, politistii de la Crima Organizata au mult de lucru pe acest segment, in cadrul acestei actiuni. Acestia au deschis mai multe dosare penale pentru detinere de droguri. De la inceputul anului si pana acum, politistii de la Rutiera au intocmit 18 dosare penale pentru conducere sub influenta unor substante ilicite.
La Liebling, un barbat a fost prins la volan beat. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca alcoolemia acestuia era de 0,76 mg/l alcool pur in aerul respirat. Permisul acestuia a fost retinut.
La Sacosu Turcesc, un barbat oprit in trafic a fost prins cu permisul suspendat, iar dovada de circulatie pe care acesta a prezentat-o era expirata. Acesta s-a ales cu dosar penal, neavand drept de conducere.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005867 (s)