News Flash:

Sofer RATT prins baut la volanul unui autobuz plin cu calatori

1 Iulie 2016
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
ratt
Inconstienta maxima pentru un barbat de 59 de ani angajat ca sofer la RATT. Acesta a fost prins de politistii de la Rutiera dupa ce s-a urcat baut la volan si plecat in cursa cu autobuzul plin cu calatori. Soferul a fost depistat in urma unei actiuni rutiere care viza transportatorii de persoane.Barbatul de 59 de ani a fost depistat in zona fostei Fabrici de Zahar, pe strada Polona, in jurul orei 7.30. Politistii de la Rutiera au amplasat un filtru in zona si i-au oprit pe toti soferii care transportau persoane. L-au tras pe dreapta si pe angajatul RATT, care conducea un autobuz plin cu calatori. Mirosea a alcool, iar oamenii legii l-au pus sa sufle in etilotest. Rezultatul a fost de 0,25 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat.
Barbatul a ramas fara permis de conducere pentru urmatoarele 90 de zile si a primit si o amenda de 1.125 de lei. El le-a povestit politistilor ca a consumat alcool cu o noapte in urma, iar vineri dimineata a mers la lucru pentru a pleca in cursa.
Reprezentantii RATT anunta ca soferul descoperit baut la volan va fi trimis la comisia de disciplina. Cel mai probabil acestuia ii va fi desfacut contractul de munca.

sursa tion.ro 

ratt mirosea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004596 (s)