News Flash:

Societatea Timisoara contesta impiedicarea exercitarii votului la Paris

19 Noiembrie 2014
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
Societatea Timisoara, care a monitorizat alegerile prezidentiale cu 100 de observatori, a inaintat Biroului electoral nr.48 pentru strainatate o contestatie privind situatia reclamata de catre un observator la sectia nr.61 din Paris, unde cateva sute de persoane nu au reusit sa voteze, ramanand in afara sectiei de votare la ora 21.
Societatea Timisoara a participat la monitorizarea alegerilor prezidentiale din 2 si 16 noiembrie cu peste 100 observatori in tara si 12 observatori in strainatate.
„In contestatie se arata ca prin refuzul solutionarii intampinarii, presedintele sectiei de votare a incalcat Legea nr.370/2004 pentru alegerea Presedintelui Romaniei, scrie tion.ro. Totodata, se solicita sesizarea politiei cu privire la impiedicarea exercitarii drepturilor electorale, infractiune pedepsita de art.385 Cod penal cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani”, spune Florian Razvan-Mihalcea, presedintele Societatii Timisoara.
Au fost depuse ca probe si cateva liste cu semnaturi ale unor persoane impiedicate sa voteze. In cazul in care solicitarea va fi ignorata de catre biroul electoral, organizatia neguvernamentala intentioneaza sa formuleze un denunt penal.

societatea timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004536 (s)