News Flash:

SOCANT! Zeci de mii de oua cu infectate cu salmonella, gasite in depozitul unui supermarket din Deva!

5 Ianuarie 2017
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
oua infectate
Peste 22.000 de oua, suspecte ca ar fi infectate cu salmonella, au fost sechestrate de inspectorii Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Hunedoara intr-un depozit al unui supermarket din Deva, inainte de a fi date in consum, a declarat marti, pentru AGERPRES, directorul executiv al institutiei, Leontin Laslau. 
Ouale provin dintr-un lot importat din Polonia, iar actiunea inspectorilor DSVSA Hunedoara a survenit imediat dupa ce la nivel national a fost formulata o alerta cu privire la acest produs. 
'Au fost sechestrate, conform alertei, un numar de 22.620 de oua de la un supermarket din Deva. Sunt oua provenite din Polonia. Nu au ajuns in consum', a afirmat directorul executiv al DSVSA Hunedoara. 
La nivel national, aproximativ 330.000 de oua cu salmonella, provenite din Polonia si distribuite din judetul Caras-Severin catre judetele Timis, Sibiu, Hunedoara, Arges si Prahova, au fost retrase de pe piata, potrivit unei declaratii facuta de vicepresedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Mihai Ponea.
El a subliniat ca ouale nu au ajuns la consumatori. 
Potrivit lui Ponea, salmonella tifimurium este foarte periculoasa, putand produce toxiinfectii alimentare grave, care la copii si varstnici ar putea provoca decesul. AGERPRES

sanitar-veterinare deva leontin laslau
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006203 (s)