News Flash:

SOCANT! Zece copii au ajuns la spital, dupa ce au fost intoxicati cu otrava pentru sobolani de un coleg!

9 Iunie 2015
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
otrava sobolani
Zece copii cu varste cuprinse intre noua si zece ani au ajuns la Spitalul Judetean din Calarasi, intoxicati cu o substanta necunoscuta, una dintre suspiciuni fiind ca au ingerat o substanta contra sobolanilor, adusa la scoala de un baiat care le-a dat colegilor sa manance, spunand ca sunt pufarine.
Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi, medicul Laurian Ionita, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX ca, luni, zece copii cu varste de noua si zece ani au fost adusi la unitatea de primiri urgente a spitalului, cei zece fiind intoxicati cu o substanta necunoscuta, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Toti au fost internati la sectia de pediatrie a unitatii sanitare, pentru analize si supraveghere, iar luni seara erau in afara oricarui pericol.
Profesorul Tudor Constantin, de la Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi, a declarat pentru MEDIAFAX ca cei zece copii sunt elevi in clasa a treia ai scolii "Nicolae Titulescu", din municipiul Calarasi, cea mai mare scoala gimnaziala din judet. Ei au ajuns la spital in conditiile in care luni, in timpul unei pauze, invatatoarea a observat cum unul dintre elevi isi serveste colegii cu mancare dintr-o punga. In momentul in care a verificat ce se afla in punga din care copilul le dadea sa manance colegilor sai, cadrul didactic a avut suspiciuni ca in punga nu erau pufarine, cum spunea elevul, ci otrava pentru sobolani.
Femeia a anuntat conducerea scolii, iar copiii au fost dusi de urgenta la spital cu masinile directorului si alte altor angajati ai unitatii de invatamant. Unii dintre ei au fost externati inca de luni seara, ceilalti fiind lasati sa plece din spital in cursul zilei de marti.
Inspectoratul Scolar Calarasi a cerut efectuarea unei cercetari, dar si a unei campanii de informare in randul elevilor in urma acestui incident.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005594 (s)