News Flash:

SOCANT! Violatorii de la Vaslui au lovit din nou! Iata ce i-au facut fetei

10 August 2015
1565 Vizualizari | 0 Comentarii
violatori
Lucrurile se complica la Vaslui, acolo unde cei 7 violatori stau ca pe ace, pentru ca se apropie termenul din 14 august, cand se vor afla din nou fata in fata cu victima lor. Fata abuzata a fost recent amenintata cu moartea. Unul dintre sustinatorii violatorilor a speriat-o ca da cu masina peste ea chiar in curtea liceului. Avocata fetei a depus imediat plangere la politie.
Toata vara, fata care a cazut victima celor sapte brute a invatat si a mers la meditatii ca sa treaca la materiile din cauza carora nu a intrat in Bacalaureat, informeaza Romania TV. Ultima oara cand a plecat de la scoala a fost asteptata de unul dintre sustinatorii violatorilor din Valeni. Cum a vazut-o, a pornit masina si a trecut la intimidare, milimetric pe langa ea.

Incidentul a avut loc chiar in curtea liceului in momentul in care fata a iesit de la meditatii. Baiatul se afla la volanul unui autoturism si cand a vazut-o a simulat ca o calca cu masina. Fata s-a speriat foarte tare, a reusit sa se fereasca si a mers direct la avocata sa care a depus o plangere la politie.
"Clienta mea era in fata liceului, s-a ferit ca sa treaca el cu masina, insa acesta s-a facut cu masina spre ea, s-o intimideze. Este acela care a amenintat si jurnalistii. Fata a venit la mine si mi-a povestit ce s-a intamplat, iar astazi am depus plangere la Politia Vaslui. Nu putem sa trecem peste asa aceva. Chiar si daca nu intentiona sa-i faca ceva, nu e bine sa mergi pe strada si sa vezi ca o masina incearca sa dea peste tine", a declarat avocata Mioara Donasa.

valeni incidentul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006784 (s)