News Flash:

SOCANT! Un timisorean ameninta ca isi da foc duminica, in ziua alegerilor!

14 Noiembrie 2014
1407 Vizualizari | 0 Comentarii
tudor gavrila
Ajuns la disperare fiindca instantele din Timisoara nu vor sa ii faca dreptate, Tudor Gavrila a decis sa isi dea foc duminica, 16 noiembrie, in fata sectiei de votare de la Liceulu Auto Timisoara, la ora 10, chiar de ziua alegerilor prezidentiale.
„Nu mai suport. De peste un an, imi caut dreptatea in justitie, dar instantele din Timisoara nu ma iau in seama. Am depus mai multe plangeri si documente doveditoare, precum ca am fost batut de politisi, dar dosarul mi-l tot amana si nu vor sa mi-l judece, sa mi se faca dreptate. De aceea am ajuns la capatul rabdarii si umilintei si sunt hotarat sa imi dau foc duminica, 16 noiembrie, de ziua alegerilor prezidentiale, in fata Liceului Auto Timisoara, la ora 10”, s-a plans Gavrila.
Omul spune ca, in 2013, a fost zdrobit in bataie de mai multi politisti si jandarmi, la el in curte, apoi, a fost dus la sectie cu duba unde l-au legat de calorifer si iar l-au luat la omor, scrie ziuadevest.ro. „Dupa ce m-au lovit in cap cu piciorul, am cazut la pamant, dupa care mi-au pus catusele m-au tras in spatele curtii sub o capita unde m-au batut toti. M-au dus pe camp si m-au amenintat ca ma omoara. In cele din urma, au chemat Salvarea si m-a transportat la spital”, se arata in plangerea inregistrata la Organizatia pentru Apararea Drepturilor Omului din Romania din Timisoara. Gavrila spune ca a stat la spital mai mute luni pentru a se vindeca. Are copci de metal in cap si la picioare si, din cauza asta nu il mai angajeaza nimeni.

tudor gavrila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006897 (s)