News Flash:

SOCANT! Un copil de 14 ani este in coma dupa ce a cazut de la etajul 6!

4 Septembrie 2015
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Un copil in varsta de 14 ani a ajuns joi seara in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Bistrita, dupa ce a cazut in gol de la nivelul sase al unui bloc aflat in constructie, pe raza municipiului. 
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, Marius Rus, baiatul a fost preluat in stare grava de catre echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, cu fracturi la ambele picioare si cu suspiciune de fractura de coloana. 
In zona in care a cazut copilul au fost gasite si cateva haine si doze goale de bere, care nu se stie daca apartin baiatului sau altei persoane. 
Politia va derula cercetari in acest caz, pentru a se stabili exact conditiile in care s-a produs incidentul. 
La inceputul saptamanii, un alt copil din Bistrita, o fetita in varsta de doar un an si jumatate, a cazut de la etajul al treilea al blocului in care locuia, dupa ce s-a catarat pe un calorifer pentru a ajunge la geamul bucatariei. 
Fetita este in continuare internata in spital in stare grava, rudele facand apel pe retelele de socializare pentru donarea de sange, pentru salvarea vietii acesteia. AGERPRES/
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005026 (s)