News Flash:

SOCANT! Sirianul gasit in portbagaj a fost otravit de sotie

16 Aprilie 2015
1323 Vizualizari | 0 Comentarii
Amantul sotiei sirianului gasit mort in portbagajul unei masini le-a spus anchetatorilor ca Haj Saleh Moustafa a fost otravit de femeie pentru bani, iar el ar fi ajutat la punerea cadavrului in geanta si transportarea acestuia cu masina pana pe Soseaua Pantelimon, potrivit unor surse judiciare.
Sotia sirianului, Andreea Maria Patrascu, si amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost retinuti in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce politistii Serviciului Omoruri si procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au avut indicii potrivit carora, in luna decembrie 2014, cei doi l-ar fi omorat pe Haj Saleh Moustafa.
Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, ca din primele cercetari a rezultat faptul ca Andreea Patrascu si-ar fi otravit sotul, dupa ce i-ar fi pus in mancare o folie de Diazepam. Supradoza de Diazepam poate duce la deces prin paralizie respiratorie sau colaps cu insuficienta renala acuta.
Potrivit surselor citate, atat Alfons Gabriel Arhire, cat si Andreea Patrascu au recunoscut faptele. Arhire le-a spus anchetatorilor ca sirianul a fost otravit de sotia acestuia, pentru bani. Barbatul a precizat ca el ar fi participat doar la punerea cadavrului in geanta si transportarea acestuia cu masina pana pe Soseaua Pantelimon, unde a fost gasit dupa aproape patru luni de la crima.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005168 (s)