News Flash:

SOCANT! Salah Abdeslam a cumparat aproximativ zece detonatoare in regiunea pariziana, dezvaluie Le Parisien

29 Noiembrie 2015
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
Salah Abdeslam
Salah Abdeslam, cautat in prezent pentru participare la atacurile de la Paris, a cumparat aproximativ zece detonatoare electrice de la o firma de pirotehnie din regiunea pariziana, relateaza Le Parisien in editia electronica de sambata.
Potrivit ziarului, Abdeslam, care este suspectat ca a participat la organizarea atacurilor de la 13 noiembrie si care se afla in continuare in libertate, a fost in septembrie la o firma de pirotehnie cu sediul la Saint Ouen l’Aumône (Val-d’Oise) pentru a cumpara detonatoare electrice.
Informatia a fost confirmata de catre mai multe surse apropiate dosarului, precizeaza Le Parisien.
Abdeslam s-a informat in legatura cu eficienta acestor detonatoare si a cumparat aproximativ zece, scrie ziarul.
Administratorul societatii este cel care a alertat serviciile de securitate dupa atacurile comise pe 13 noiembrie la Paris si Saint-Denis, soldate cu 130 de morti si peste 350 de raniti, in urma difuzarii fotografiei si numelui presupusului terorist.
El si-a amintit de Abdeslam, al carui comportament l-a "intrigat" din cauza insistentei asupra fiabilitatii dispozitivului.
Ca dovada a identitatii sale, Salah Abdeslam, care nu era cautat in Franta la acea vreme, si-a lasat permisul de conducere la artificier, precizeaza Le Parisien. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004907 (s)