News Flash:

SOCANT! Razbunare in stil mafiot pe strazile Timisoarei

9 Septembrie 2015
2833 Vizualizari | 0 Comentarii
politie masina
Caz incredibil la Timisoara!. Un barbat din Mehedinti care luase imprumut de la un lugojean o suma de bani in urma cu mai mult timp a tras o sperietura sora cu moartea, in trafic. 
Incidentul s-a petrecut luni dupa-amiaza pe strada Divizia 9 Cavalerie din Timisoara, in parcarea unui centru comercial, acolo unde lugojeanul, un tanar de 34 de ani, a reusit sa puna mana pe cel care avea sa-i dea bani, scrie tion.ro.
„In urma apelului primit prin apelul unic de urgenta 112, jandarmii s-au deplasat pe strada Divizia 9 Cavalerie, unde au identificat pe numitii B.I. in varsta de 34 ani domiciliat in municipiul Lugoj, respectiv pe numitul M.G. in varsta de 39 ani, domiciliat in localitatea Strehaia, judetul Mehedinti. Dupa discutii cu partile implicate, s-a constatat ca neintelegerile au pornit de la o datorie financiara mai veche intre cei doi, totul degenerand in distrugerea parbrizului si a oglinzii retrovizoare de la autoturismul numitului M.G.. Intrucat fapta constituie infractiune, jandarmii au intocmit pe numele lui B.I., acte de constatare ce au fost inaintate organelor competente in vederea continuarii cercetarilor”, povestesc reprezentantii jandarmilor timisoreni.

infractiune jandarmii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005079 (s)