News Flash:

SOCANT! O eleva din Bacau a incercat sa se sinucida in toaleta scolii!

21 Ianuarie 2016
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21 1
Inspectoratul Scolar Judetean Bacau a declansat, miercuri, o ancheta in cazul unei eleve de 16 ani de la un liceu din municipiul Bacau, care a ajuns cu ambulanta la spital, direct de la cursuri, dupa ce ar fi inghitit in toaleta scolii otrava pentru soareci, cu intentia de a se sinucide.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Bacau, o adolescenta de 16 ani, eleva in clasa a X-a la Liceul "Henri Coanda", a fost transportata la spital cu ambulanta chemata de un profesor, dupa ce i s-a facut rau in timpul unei ore de curs, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In pauza de dinaintea orei respective, adolescenta ar fi inghitit raticid - o otrava folosita impotriva soarecilor - in toaleta scolii, cu intentia de a se sinucide.
"Din primele informatii oferite de conducerea liceului, am aflat ca eleva ar fi inghitit acea substanta in urma unei discutii cu mama sa, care i-ar fi luat telefonul mobil. Probabil, acesta a fost un mod al adolescentei de a riposta si a atrage atentia familiei la problemele sale. Inspectorul de management va efectua o ancheta pentru a vedea exact ce s-a intamplat si ce masuri se impun", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al ISJ Bacau, Doina Marinov.
Eleva a fost dezintoxicata de cadrele medicale si se afla in continuare internata la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, unde este monitorizata pentru a se vedea evolutia starii de sanatate.
Totodata, adolescenta este consiliata psihologic de un specialist al unitatii medicale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004697 (s)