News Flash:

SOCANT! O eleva a fost lovita de un coleg, cu pumnii si picioarele, in microbuzul scolar. Politistii din Buzau au deschis ancheta

23 Ianuarie 2018
985 Vizualizari | 0 Comentarii
microbuz scolar

Politistii din Buzau au deschis o ancheta dupa ce, pe o retea de socializare, au aparut imagini in care o eleva este lovita in mod repetat de un coleg, in timp ce se aflau in microbuzul scolar, fara ca vreun adult sa intervina. Si la scoala se fac cercetari, transmite corespondentul Mediafax.
Pe imaginile care au aparut in spatiul public se vede cum, in timp ce se aflau in microbuzul scolar, un elev de 12 ani o loveste pe o colega sa, de aceeasi varsta, cu pumnii si picioarele. Ceilalti copii rad si spun ”Da-i, da-i, da-i” fara ca vreun adult sa intervina.

Imaginile au fost difuzate de stiridebuzau.ro

Purtatorul de cuvant al Politiei Buzau, Mihail Draghiciu, a declarat ca politistii s-au autosesizat si au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente dupa ce imaginile au aparut pe o retea de socializare.
“Colegii mei s-au autosesizat. Copiii se intorceau de la scoala, mergeau in Vadu Soresti. Ancheta va stabili de la ce a pornit totul si ce s-a intamplat de fapt. Incidentul s-a petrecut dupa terminarea orelor de program”, a spus Draghiciu.

Potrivit acestuia, niciuna din partile implicate nu a depus plangere la Politie.

Directorul scolii din Zarnesti, judetul Buzau, unde invata cei doi elevi, a declarat, la randul sau, corespondentului Mediafax, ca intre cei doi copii au mai avut loc altercatii, iar baiatul a mai avut iesiri violente.

“Ei s-au mai ciondanit. El are apucaturi de acest fel. Provine dintr-o familie cu probleme. A mai avut nota scazuta la purtare. Noi incercam sa-l ajutam. Acum e o comisie la nivelul scolii care ancheteaza incidentul”, a declarat directorul scolii, Alexandru Constantin.

Acesta a mai spus ca in microbuzul scolar nu era niciun cadru didactic, in momentul producerii altercatiei, intrucat profesorul care trebuia sa-i supravegheze este din Buzau, iar in ziua respectiva a avut o problema si a plecat imediat dupa terminarea orelor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006680 (s)