News Flash:

SOCANT! Gruparea Stat Islamic a ucis 400 de civili in orasul Palmira

25 Mai 2015
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
stat islamic
Gruparea Stat Islamic a ucis 400 de civili, majoritatea femei si copii, in orasul antic sirian Palmira, pe care l-a ocupat saptamana aceasta, relateaza televiziunea siriana de stat, citata de Sky News.
Militantii gruparii jihadiste Stat Islamic au cucerit saptamana aceasta orasul antic Palmira, din centrul Siriei, precum si situl sau arheologic, care se afla pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
Sustinatorii gruparii teroriste au postat pe Internet o imagine cu steagul negru al organizatiei, ridicat pe o citadela veche de cateva secole.
Televiziunea de stat siriana a relatat ca gruparea jihadista a ucis 400 de civili in Palmira, majoritatea femei si copii. Sute de cadavre puteau fi vazute pe strazile orasului, dupa ce a fost ocupat de gruparea Stat Islamic.
In aceste conditii, lordul Dannatt, fostul comandant al armatei britanice, a cerut Guvernului de la Londra sa ia in considerare posibilitatea de a trimite trupe sa lupte impotriva gruparii SI in Siria si Irak, SCRIE MEDIAFAX.RO.
Lordul Dannatt a declarat pentru Mail on Sunday ca, in opinia sa, atacurile aeriene ale coalitiei internationale nu au reusit sa impiedice avansul organizatiei extremiste. El a cerut Parlamentului sa discute despre desfasurarea a 5.000 de soldati de infanterie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005963 (s)