News Flash:

SOCANT! Cunoscut artist din Banat, ridicat de procurori pentru trafic de persoane!

26 Mai 2015
1352 Vizualizari | 1 Comentarii
Vlada Misici
Un cantaret de muzica populara din Banat, Vlada Misici, a fost ridicat, luni seara, pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrangere si constituire de grup infractional organizat, dupa ce ar fi obligat mai multe tinere, unele minore, sa intretina relatii sexuale cu clienti ai barului sau.
Potrivit unor surse judiciare, procurori DIICOT si politisti ai Brigazii de Combatere a Crimei Organizate din Timisoara au descins, luni seara, la locuinta din localitatea Sag si la barul din Timisoara detinute de un cunoscut interpret de muzica populara din Banat, Vlada Misici, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conform surselor citate, in anul 2012, Vlada Misici ar fi obligat mai multe fete, unele dintre acestea minore, sub amenintare si viol ca mijloc de constrangere, sa intretina relatii sexuale cu clientii sai, in diferite locuri din Timisoara. Mai multe fete au depus plangeri impotriva interpretului de muzica populara.
In acelasi dosar mai este cercetata o angajata a lui Misici, o perchezitie desfasurandu-se si la locuinta acesteia.
In urma perchezitiilor, in locuinta cantaretului au fost gasite doua pistoale cu gaz pentru care barbatul nu ar avea autorizatie.
Vlada Misici este cercetat pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrangere si constituire de grup infractional organizat, el urmand sa fie audiat de catre procurori la sediul DIICOT din Timisoara.

localitatea sag
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005927 (s)