News Flash:

SOCANT! Autocarul campioanei, atacat! Mai multi jucatori au fost raniti!

6 Martie 2015
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
Autocarul echipei Kano Pillars, campioana en titre a Nigeriei, a fost atacat de banditi inarmati, care au ranit cu gloante cel putin cinci jucatori, a anuntat vineri Liga nigeriana de fotbal, citata de AFP. 

Kano Pillars, tripla campioana nationala, se indrepta catre orasul Owerri din sudul tarii, pentru partida de deschidere a noii editii a campionatului nigerian, impotriva formatiei Heartland, in momentul in care banditii au atacat autocarul. Jucatorii Mohammed Gambo, Eneji Otekpa, Reuben Ogbonnaya, Murtala Adamu si Moses Ekpai au fost raniti. 
Jucatorii raniti "raspund bine la tratamente si speram ca vor parasi rapid spitalul", a anuntat clubul intr-un mesaj postat pe site-ul sau oficial. 
Banditii "au tras asupra autocarului, iar soferul a oprit, apoi ne-au cerut banii, pe care i-am dat, precum si telefoanele", a povestit fundasul Isaac Loute."Dupa aceea, ei au tras in continuare asupra mai multor jucatori. Ii multumim Domnului ca nimeni nu a fost ucis", a adaugat jucatorul. 
Nigeria, unde gruparea islamista Boko Haram si-a multiplicat masacrele in nord-estul tarii, are de asemenea o trista reputatie din cauza insecuritatii legate de banditism. 
AGERPRES

kano pillars
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1390 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006648 (s)