News Flash:

SOCANT! Asistenta de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, lovita cu capul de pereti si imbrancita de un pacient

17 Iunie 2018
882 Vizualizari | 0 Comentarii
politia1

O asistenta de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov a fost batuta in noaptea de sambata spre duminica de un pacient recalcitrant, care a imbrancit-o si a lovit-o cu capul de pereti pentru ca nu a fost lasat sa plece din unitatea medicala.
Femeia de 43 de ani este internata la Sectia de Neurochirurgie, iar agresorul la Psihiatrie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, Catalin Leonte, a declarat ca pacientul recalcitrant a agresat doi angajati ai unitatii medicale, iar o asistenta a fost internata dupa altercatie.

”Este o asistenta agresata, internata la Neurochirurgie, in loc sa se duca la copii, dupa o garda infecta, in care au venit 15 agresionati, in stare de ebrietate. Unul dintre ei a agresat personalul, ea este internata, dar mai este un coleg, tot asistent, care a fost agresat. In timpul consultatiei a devenit agresiv (pacientul - n.r.). Asistenta are un traumatism cranio-cerebral cu o hemoragie subarahnoidiana. A incercat sa-l opreasca sa nu plece din UPU, a imbrancit-o si a dat-o de pereti, s-a lovit la cap. Noi am anuntat organele de Politie, ITM-ul”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov.
Acesta sustine ca angajatii firmei de paza nu erau in spital in momentul altercatiei.

”Colegii mei din Urgenta sunt destul de revoltati, nu este primul incident care se intampla. Avem forma de paza, dar in momentul respectiv nu era nimeni de la paza, de aici e si revolta lor, a trebuit sa sune cineva”, a mai declarat Catalin Leonte.

Politia a deschis o ancheta, intocmind un dosar penal pentru lovire sau alte violente. ”S-a intamplat in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 01.45. Este vorba despre un barbat de 29 de ani, din municipiul Bucuresti, care a fost transportat la Urgente de catre un echipaj SMURD, a fost preluat de pe o strada din Brasov, aflat sub influenta bauturilor alcoolice se pare, acesta ar fi incercat sa paraseasca triajul si a impins o asistenta medicala, care s-a lovit de un perete. I-au fost prelevate probe biologice si ulterior a fost internat la Spitalul de Psihiatrie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006067 (s)