News Flash:

SOCANT! A scapat cu viata dupa ce a trecut camionul peste el!

29 Noiembrie 2014
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
A avut zile! Este vorba despre un barbat de 63 de ani care a incercat sa traverseze strada prin loc nepermis. Barbatul a fost lovit in plin de un autocamion, care a trecut pur si simplu peste el. Desi a fost ranit grav, acesta a scapat cu viata.
Accidentul s-a produs la intersectia dintre strada Gheorghe Adam si Calea Lugojului. Barbatul de 63 de ani a incercat sa traverseze strada prin loc nepermis, cand a fost lovit de autocamion. Trupul pietonului a fost tras sub masina de mare tonaj care a trecut pur si simplu este el.
Omul a supravietuit ca prin minune si a reusit sa se fereasca de rotile masinii. A suferit insa rani grave la membrele inferioare si mai multe fracturi. Barbatul a reusit totusi sa iasa singur de sub autocamion, desi la piciorul drept a suferit o fractura deschisa, scrie tion.ro.
El a fost preluat de un echipaj SMURD, care l-a transportat la spital. Politistii de la Rutiera au reusit insa sa ii testeze pe ambii barbati implicati in accident. Astfel, oamenii legii au constatat ca pietonul era baut, iar alcooltestul a indicat o valoare de 0,54 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat.
Politistii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007106 (s)