News Flash:

SOCANT! A cumparat o prajitura de la cofetarie, iar cand a vrut sa guste a avut parte de un COSMAR! Iata ce a gasit in aliment - FOTO

18 Martie 2016
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
prajitura0
O aradeanca a descoperit un vierme intr-o prajitura chiar in timp ce ii dadea sa manance copilasului de un an. In aceasta dimineata, sotul femeii a mers la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Arad pentru a depune o reclamatie.
Aradeanca ne-a povestit ca sotul sau i-a cumparat o prajitura cu iaurt si zmeura de la o cofetarie de la bulevardul Revolutiei, pentru care a platit 5,5 lei.
Cand a ajuns acasa, femeia a inceput sa-i dea copilasului de un an sa manance, bucatele mici, iar la un moment dat a descoperit viermele.
”Nu era un vierme de fruct, ci unul mai mare. M-a apucat o greata cumplita, mai ales ca ii dadeam copilului. Daca mancam eu, luam bucati mai mari si probabil nici nu sesizam. Este revoltator ca se intampla asa ceva! Nici nu m-am intors cu prajitura la cofetarie, pentru ca nu de bani imi pare rau. Toata noaptea am avut in minte acel vierme aflat in prajitura din care ii dadeam copilului”, a declarat aradeanca, potrivit tion.ro.
Ea a pastrat desertul, iar sotul sau l-a dus in aceasta dimineata la CJPC. Comisarul-sef adjunct, Gheorghe Iancu, ne-a declarat ca se va merge in control, in echipa cu inspectorii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, pentru a fi verificate fluxul tehnologic de productie, modul de pastrare si expunere la comercializare.

Galerie Foto

vierme_prajitura
o aradeanca comisariatul judetean protectia consumatorilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006910 (s)