News Flash:

SOC! Ucigasul lui Ioan Luchian Mihalea, eliberat din penitenciar!

19 Februarie 2015
1472 Vizualizari | 0 Comentarii
Nelu Florian Gavrila, unul dintre cei doi ucigasi ai compozitorului Ioan Luchian Mihalea, condamnat la inchisoare pe viata, a fost eliberat, miercuri, din inchisoare, dupa ce Judecatoria Gaesti a admis propunerea de eliberare conditionata formulata de comisia de la Penitenciarul Gaesti.

Nelu Florian Gavrila a fost pus in libertate, miercuri, dupa ce reprezentantii penitenciarului au primit de la Judecatoria Gaesti documentele care atesta decizia instantei de eliberare conditionata, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Penitenciarului Gaesti, agentul sef principal Florin Ispas.

Judecatoria Gaesti a admis, in 13 februarie, propunerea de eliberare conditionata formulata de Comisia de liberare conditionata de la Penitenciarul Gaesti.

Sentinta nu a fost contestata, astfel incat, dupa ce a ramas definitiva, a fost comunicata penitenciarului care a procedat la punerea acesteia in aplicare, a precizat Florin Ispas.

In februarie anul trecut, aceeasi instanta a respins cererea de eliberare conditionata a lui Gavrila, iar Tribunalul Dambovita a mentinut decizia.

Nelu Florian Gavrila, condamnat la inchisoare pe viata in anul 1995 pentru uciderea lui Ioan Luchian Mihalea, a fost aparat in acest dosar de un avocat din oficiu.

Tot in februarie 2014, complicele lui Gavrila la asasinarea lui Ioan Luchian Mihalea, Ionel Paun, detinut in Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, a depus si el o cerere de liberare, care a fost respinsa din cauza comportamentului agresiv in detentie.

Ioan Luchian Mihalea - compozitor, interpret si fondator al grupurilor Song si Minisong - a fost ucis la varsta de 42 de ani, in 1993. Cei doi criminali, Nelu Lucian Gavrila si Ionel Paun, care voiau sa-l jefuiasca, au fost condamnati la inchisoare pe viata.

judecatoria gaesti gaesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006787 (s)