News Flash:

SOC! Titu Bojin nu va mai fi sustinut de la "centru" in cursa pentru un nou mandat in fruntea CJ

13 Septembrie 2015
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
titu bojin
Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, nu mai e pe val, submarinul lui politic scufundandu-se o data cu problemele cu justitia pe care le are. Interimarul social-democratilor, Liviu Dragnea, care-l tinea de mana in campania USL din 2012 si era 'Bojinul' lui, sambata, seful ad-interim al PSD a declarat la Timisoara ca nu-l va mai sustine pentru un nou mandat la sefia CJT.
Chiar daca a ambalat raspunsul negativ, ulterior, intr-un ambalaj cremos, negatia ramane taioasa.
'Nu (nu-l mai sustin, n.r.). Si atat. (...). Titu Bojin e un om pe care eu il respect foarte mult, un om care a facut treaba foarte buna pentru judetul Timis, pentru PSD, dar anul 2016 este anul in care PSD trebuie sa isi construiasca o noua generatie de lideri. Cred ca la Consiliul Judetean trebuie sa mergem cu o alta echipa. Titu Bojin ramane in continuare prietenul meu, nu ma dezic de el, dar fiecare dintre noi trebuie sa lase locul si astora mai tineri. Ca altfel, nu se poate', a afirmat Liviu Dragnea.
Pe de alta parte, Titu Bojin este de admirat pentru tenacitatea sa, ca a reusit sa ramana agatat de functie, chiar daca alesii judeteni i-au cerut in plen sa-si dea demisia, dupa ce a fost audiat si arestat la domiciliu pentru 60 de zile, in iarna.

liviu dragnea titu bojin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007249 (s)