News Flash:

SOC! Sportiv roman de performanta, ARESTAT pentru trafic de droguri

26 August 2015
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
cocaina
Rugbistul Teodor Bors (23 de ani) a fost arestat preventiv pentru 30 de zile antr-un dosar ce vizeaza traficul si distributia de droguri.

Potrivit anchetatorilor, Teodor Bors a plasat droguri in perioada mai-august 2015 in Constanta si in Bucuresti. In acest caz a fost arestata si iubita sportivului, Catu Madalina Georgiana.

Teodor Bors este un fost international de tineret al Romaniei si a evoluat pana pe 10 august la Dinamo.

"Teodor Bors a fost component al sectiei de rugby a CS Dinamo Bucuresti in perioada 2012-2015, fara a fi fost angajat politist sau personal contractual in cadrul clubului. El a fost sportiv-voluntar, cu un contract de pregatire sportiva, care a expirat la data de 10 august 2015. Ulterior acestei date, intre club si jucator nu a mai existat alt raport contractual pe linie sportiva. Teodor Bors nu a avut probleme de indisciplina in perioada cat a jucat la Dinamo, nimic din comportamentul sau nelasand sa se vada ca ar avea alte preocupari in afara celor sportive. Clubul Sportiv Dinamo se disociaza de orice fel de activitatea care intra in contradictie cu legile tarii", se arata intr-un comunicat oficial al CS Dinamo.

teodor bors catu madalina georgiana dinamo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005113 (s)