News Flash:

SOC! Robin Williams ar fi fost ASASINAT!

28 Iunie 2015
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
robin2
Un detectiv particular sustine ca are dovezi certe ca actorul Robin Williams a fost omorat la 11 august 2014, in propria locuinta. Nu s-a sinucis, cum au stabilit oficial anchetatorii.

Actorul Robin Williams a fost gasit spanzurat de un dulap in casa lui de 7 milioane de dolari din Tiburon, California, unde locuia cu Susan Schneider (48 de ani), pe care a luat-o de sotie in 2011, scrie click.ro.

Starul avea numai 63 de ani si nu a lasat nici un bilet de adio! De aici a pornit detectivul particular, care a ajuns la concluzia ca actorul ar fi fost victima unei crime, potrivit "National Enquirer". Acesta a ales sa-si pastreze anonimatul, fiindca sustine ca a obtinut date din dosarul secret al politiei. Anchetatorii ar fi stiut ca varianta sinuciderii nu se sustine, dar le-ar fi fost lene sa faca mai departe sapaturi.

In realitate, actorul ar fi fost pandit de un hot, care l-a lovit apoi l-a strans de gat. In final, ar fi inscenat sinuciderea si ar fi furat din casa. Sotia starului, Susan Schneider (48 de ani), s-a plans intr-adevar ca i-au disparut lucruri. Numai ca ea i-a acuzat de furt pe cei trei copii ai lui Robin Williams, Zak (31 de ani), rezultat din prima casnicie cu Valerie Velardi, si Zelda (25 de ani) si Cody (23 de ani), din a doua casatorie, cu Marsha Garces.

Acestia s-au jurat ca nu au pus mana pe nimic din casa tatalui. Politia nu a facut investigatii. A lasat totul in coada de peste. Oficial, s-a stabilit ca actorul si-a pus capat zilelor, fiindca suferea de dementa senila, depresie si un inceput de Parkinson.

detectiv particular robin williams spanzurat victima hot furt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004670 (s)