News Flash:

SOC! Renunta Adele la muzica?

23 Septembrie 2017
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
adele
Celebra artista Adele, este singura artista cu varsta de sub 30 de ani, care apare in topul celor 20 de muzicieni cei mai bogati din Marea Britanie, potrivit revistei britanice The Sunday Times.

Adele, cu o avere estimata la 147 de milioane de euro, se claseaza pe locul 19 pe lista muzicienilor milionari, condusa de fostul membru Beatles Paul McCartney si sotia sa Nancy Shevell, care au o avere cumulata de 920 de milioane de euro.

Potrivit sursei, cantareata si-a marit averea cu 47 de milioane de euro in 2016, datorita veniturilor obtinute din turnee si concerte si din vanzarile celui de-al treilea sau album '25', din care a vandut anul trecut 2,4 milioane de exemplare in intreaga lume. Dar, a sosit momentul cand Adele spune stop muzicii. Printr-un anunt pe retelele de socializare, isi surprinde fanii cu o veste proasta. Interpreta britanica renunta la muzica, dar nu inainte de luna noiembrie, cand isi va incheia turneul.

Motivul acestui renunt este unul foarte important pentru artista, doreste sa se dedice trup si suflet fiului ei de trei ani. Adele mai  spune ca Angelo este prioritatea ei. Desi l-a luat cu ea aproape peste tot, micutu va incepe scoala anul viitor, iar cantareata britanica nu vrea sa il lase singur acasa si nici sa piarda vreun moment din copilaria sa.

Iata mesajul artistei adresat fanilor sai:

„Turneul este un lucru mai diferit, care nu mi se potriveste foarte bine. Eu sunt o persoana de casa, iubesc linistea si gasesc bucuria in lucrurile mici. In plus, sunt dramatica si am un istoric teribil al turneelor mele. Am avut 119 spectacole, iar cu urmatoarele 4, ajung la 123. A fost greu, dar si placut, totodata, sa ajung pana aici. Am acceptat acest turneu doar pentru voi, pentru a avea un impact asupra voastra, asa cum si alti artisti au avut asupra vietii mele. Si am tinut neaparat ca ultimul meu spectacol sa fie la Londra, pentru ca nu stiu daca voi mai avea altul vreodata. Am vrut ca ultimul meu spectacol sa fie acasa”.

artista adele marea britanie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009660 (s)