News Flash:

SOC! Lionel Messi ar putea ajunge dupa gratii! Avocatii cer condamnarea la inchisoare

9 Octombrie 2015
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
messi cu psg
Corpul Superior al avocatilor statului spaniol cere ca internationalul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, sa fie condamnat la 22 de luni de inchisoare pentru incalcari ale Codului Fiscal comise in perioada 2007-2009, informeaza cotidianul Marca.
Corpul Superior al avocatilor statului spaniol mentioneaza, intr-un comunicat, ca Lionel Messi "nu este un expert" in materie de taxe si impozite, dar nu putea sa nu stie ca o parte importanta a veniturilor sale din drepturile de imagine a venit de la firme cu sedii in paradisuri fiscale ca Uruguay sau Belize.
Spre deosebire de procuratura spaniola, Corpul Superior al avocatilor - care reprezinta interesele fiscului - este de parere ca atat Lionel Messi cat si tatal acestuia, Jorge Horacio Messi, trebuie sa fie judecati.
In acelasi caz, procuratura a cerut 18 luni de inchisoare doar in cazul tatalui lui Messi si clasarea cauzei in cazul fotbalistului.
Lionel Messi si tatal sau sunt suspectati de o evaziune fiscala de 4,16 milioane de euro, fiind acuzati ca au ascuns de fiscul spaniol o parte a veniturilor din drepturile de imagine ale jucatorului, din perioada 2006-2009. Messi si tatal sau au negat acuzatiile, sustinand ca vinovat ar fi un fost impresar al jucatorului.
La 14 august 2013, tatal lui Messi a platit cinci milioane de euro fiscului.
Apararea a incercat sa il exonereze pe fotbalist de orice responsabilitate si sa il acuze pe unul dintre fostii impresari ai acestuia, Rodolfo Schinocca.
La randul sau, Schinocca a declarat ca el a incetat colaborarea cu Messi in 2006, inainte de perioada in cauza, si l-a acuzat pe Jorge Messi ca a vrut sa deschida "un cont offshore".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005774 (s)