News Flash:

SOC in lumea muzicii! Un cantaret celebru a fost ARESTAT!

24 Iunie 2015
1617 Vizualizari | 0 Comentarii
politie1
Rapperul Sean Combs, cunoscut sub numele de scena P. Diddy, a fost arestat si pus sub acuzare pentru comiterea unei agresiuni cu arma mortala, luni, in campusul Universitatii California din Los Angeles (UCLA).
Rapperul american, in varsta de 45 de ani, a fost retinut in campusul universitatii dupa o agresiune in care a fost implicat un instrument de antrenament folosit in salile de forta - o bila metalica de care este atasat un maner -, ce a fost considerat o arma mortala, a precizat intr-un comunicat de presa serviciul de paza al universitatii citate. Nimeni nu a fost ranit, insa incidentul este in continuare investigat de politia locala.
Autoritatile spun ca rapperul urma sa fie transferat luni seara in sediul Procuraturii din Los Angeles.
Site-ul TMZ.com, citand surse anonime, afirma ca P. Diddy a fost implicat intr-o disputa cu un antrenor de fotbal pe terenul de sport al universitatii americane. Fiul rapperului, Justin Combs, face parte din echipa de fotbal american a acelei universitati.
P. Diddy, al carui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor si rapper, dar si castigator al unui premiu Grammy. In 2014, el a ocupat prima pozitie in topul Forbes al celor mai bogati artisti de muzica rap/ hip-hop din lume, cu avere estimata la 700 de milioane de dolari.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005300 (s)