News Flash:

SOC IN FOTBAL! Messi si-a anuntat retragerea dupa ce a pierdut finala Copa America!

27 Iunie 2016
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
messi cu rat
Starul fotbalului mondial Lionel Messi si-a anuntat retragerea din selectionata Argentinei, la doar 29 de ani, dupa infrangerea suferita la loviturile de departajare in fata reprezentativei statului Chile (2-4), in finala turneului Copa America 2016.
"Selectionata este un capitol incheiat pentru mine. Este a patra finala pe care am pierdut-o cu nationala Argentinei, a treia consecutiva", a explicat Messi, referindu-se la esecurile suferite cu nationala "albiceleste" in finalele Cupei Mondiale 2014 si Copa America 2015 si 2016.
"Este un moment dur pentru mine si pentru intreaga echipa, este foarte dificil. Mi-as fi dorit atat de mult sa aduc un titlu de campion in Argentina, iar acum plec fara sa fi reusit acest lucru", a explicat atacantul-vedeta al lui FC Barcelona in fata jurnalistilor.
"Am facut tot ceea ce am putut, dar nu e pentru mine. Am pierdut inca o finala, tot la loviturile de departajare (la fel ca la editia din 2015 — n.red), iar acest lucru m-a afectat foarte tare", a adaugat el.
Lionel Messi a cucerit tot ceea ce se putea castiga cu echipa sa de club, FC Barcelona, insa nu a reusit sa ofere niciun trofeu selectionatei Argentinei, al carei ultim titlu important dateaza din 1993.
In finala disputata duminica la East Rutherford, in apropiere de New York, starul argentinian nu a putut sa iasa din marcajul foarte agresiv al chilienilor. In plus, el a ratat si primul penalty al Argentinei la loviturile de departajare.
La Copa America 2016, Messi a marcat in total cinci goluri, ceea ce i-a permis sa devina cel mai bun marcator din istoria selectionatei tarii sale, cu un total de 55 de reusite, una in plus fata de fostul atacant Gabriel Batistuta.
El a disputat duminica al 112-lea sau meci in tricoul Argentinei, la aproape 11 ani de la debutul in nationala tarii sale, in august 2005, la varsta de 19 ani.
AGERPES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006429 (s)