News Flash:

SOC! Angelina Jolie si-a extirpat ovarele!

24 Martie 2015
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
Actrita americana Angelina Jolie a suportat recent o interventie chirurgicala de extirpare a ovarelor, dupa ce medicii au detectat in organismul ei posibili markeri biologici ai unei forme incipiente de cancer.
"A fost telefonul pe care orice femeie spera sa nu-l primeasca niciodata", afirma autorii acestui articol publicat pe site-ul revistei People.
Dupa ce a suportat si o dubla mastectomie preventiva in urma cu doi ani, pentru a-si reduce riscul de a se imbolnavi de cancer, actrita Angelina Jolie - care si-a pierdut mama, bunica materna si o matusa din cauza acestei boli - a primit un apel telefonic din partea medicului ei, in urma cu doua saptamani, care i-a comunicat rezultatele unui test sangvin.
Potrivit declaratiilor vedetei hollywoodiene, publicate intr-un editorial aparut marti in The New York Times, medicul i-a spus actritei ca testul in cauza a dezvaluit prezenta in organismul ei a unor markeri biologici care ar putea fi interpretati ca semnale ale unui cancer aflat intr-un stadiu incipient.
"Am trecut prin ceea ce imi imaginez ca au trecut si au simtit mii de alte femei", spune in acel articol Angelina Jolie, in varsta de 39 de ani. "Mi-am spus mie insami sa raman calma, sa fiu puternica, si ca nu am niciun motiv sa cred ca nu voi trai suficient de mult pentru a-mi vedea copiii crescand si pentru a-mi cunoaste nepotii". Mediafax.ro

interventie chirurgicala cancer bunica materna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 42 queries | Mysql time :0.007122 (s)