News Flash:

SOC! Aceasta bautura, consumata zilnic, iti distruge ficatul la fel ca alcoolul

9 Martie 2016
6579 Vizualizari | 0 Comentarii
bea zilnic

Cercetarile efectuate la Scoala de Medicina Miller din Miami si la Centrul Medical din cadrul Universitatii Columbia au aratat ca o sucurile acidulate, consumate zilnic, maresc riscul de atac de cord si atac cerebral, distrug ficatul si pot cauza diabet, relateaza Daily Mail. Potrivit specialistilor nici macar nu sunt necesare cantitati mari. Un singur pahar sau o cutie cu suc consumate zilnic pot provoca aceste daune. 

Conform cercetarii, cei care obisnuiesc sa consume zilnic aceste bauturi au un risc cu 43% mai mare de a suferi un atac de cord, de bolivasculare si chiar atac cerebral. 

Cat despre versiunile "diet" sau "light", promovate ca fiind o optiune mai sanatoasa, efectele lor asupra sanatatii inca nu sunt foarte clare, insa este deja stabilit ca acestea cresc apetitul, iar mancarea in exces, ceea ce se traduce, in final, prin obezitate, duce la o serie intreaga de boli.

Analiza a mai aratat ca din cauza indulcitorilor, ficatul are de suferiut la fel de mult ca in caz de alcoolism cronic, se mai mentioneaza intr-un raport publicat de Journal of General Internal Medicine. 


sucurile acidulate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005868 (s)