News Flash:

Soacra lui Klaus Iohannis a fost inmormantata in cadrul unei ceremonii private

11 Octombrie 2016
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis cu sotia
Gerogeta Lazurca, soacra presedintelui Klaus Iohannis care a murit duminica la 82 de ani, a fost inmormantata marti, in prezenta a 8 preoti catolici, in Cimitirul Municipal Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Slujba de inmormantare a a inceput la Capela Catolica a Cimitirului Municipal Sibiu in jurul orei 12.20, cand a sosit si masina care a adus familia prezidentiala la Capela, la ceremonie participand aproximativ 150 de persoane.
Potrivit apropiatilor familiei Iohannis, presedintele a cerut ca inmormantarea soacrei sale sa ramana un eveniment privat, acesta fiind motivul pentru care niciun reprezentant al Guvernului sau al altor autoritati de la Bucuresti nu si-a facut aparitia.
La slujba de inmormantare au participat prietenii familiei Iohannis din Sibiu, persoane apropiate cuplului prezidential, elevi de la Colegiul „Gheorghe Lazar”, unde Carmen Iohannis este profesor si diriginte, colegi ai primei doamne, dar si primarul Sibiului, Astrid Fodor, prefectul Sibiului, Cristian Roman, presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania, Paul Jurgen Porr, care este si finul familiei Iohannis, consulul Germaniei la Sibiu, Judith Urban, dar si consulul onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber.
Apropiatii spun despre Gerogeta Lazurca, mama lui Carmen Iohannis, ca a fost o persoana extrem de credincioasa si sociabila, dar, in acelasi timp, discreta.
"Locuiam pe General Magheru si am fost vecine. Doamna Gerogeta era sociabila, prietenoasa, credincioasa. Avea toate calitatile. Si dupa ce eu am plecat de acolo, ne intalneam, pentru ca frecventam aceeasi biserica. Era foarte credincioasa. Doamna venea des la biserica si se ruga”, a spus o una femeile care a participat la ceremonia de inmormantare.
Georgeta Lazurca a fost inmmormantata alaturi de sotul sau, Ioan Lazurca, decedat in 2010.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007233 (s)