News Flash:

Slabeste pana la 5 kilograme intr-o saptamana mancand pepene rosu

6 Iulie 2016
1445 Vizualizari | 0 Comentarii
1810 watermelon health benefits

Deosebit de gustos, pepenele rosu poate deveni nu doar o gustare perfecta pentru vara, ci si un real ajutor in eliminarea toxinelor si in pierderea kilogramelor. Acest fruct este un aliat de incredere intr-o cura se slabire, fiind un aliment ce contine 95% apa si zaharuri menite sa-ti asigure energia necesara pentru a functiona la parametri normali intr-o zi.

De asemenea, este o bogata sursa de vitamine, calciu, potasiu, fier si aminoacizi. O dieta cu pepene rosu ajuta chiar si la combaterea anxietatii, a stresului, atacurilor de panica.

Enzimele si acizii organici continuti de pepene rosu se gasesc mai ales in apropierea cojii si sunt cele responsabile pentru efecte de detoxifiere puternica. Pepenele este si un foarte bun antioxidant (contine licopen), prevenind cancerul, tumorile de la nivelul esofagului, a tractului urinar si a prostatei.

Datorita continutului mare de apa pepenele este recomandat si in tratamentul afectiunilor rinichilor si ale intregului aparat urinar. Pepenele rosu contine foarte putin sodiu si cantitati reduse de potasiu, motiv pentru care dieta cu pepene rosu are efecte benefice asupra inimii.

Moduri surprinzatoare de a manca pepene rosu


Cura cu pepene rosu - regimul alimentar

Dieta se tine pe parcursul unei saptamani si este indicata tuturor mai putin suferinzilor de insuficienta renala. Aproape o treime din greutatea unui pepene rosu este reprezentata de coaja, de aceea un pepene rosu trebuie sa aiba in jur de 3 kilograme, mai ales ca in zilele calduroase se poate chiar dubla cantitatea de pepene consumata pentru cura.

La sfarsitul celor sapte zile vei pierde in jur de 5 sau chiar 6 kilograme, in functie de greutatea initiala si de strictetea cu care respecti urmatoarele reguli la dieta:

In timpul dietei cu pepene rosu sunt permise urmatoarele alimente:
carne de pui
carne de peste
carne slaba de vita
orez
supe
legume
branza de vaci si iaurt
oua fierte
pepene rosu sau galben

Poti bea ceaiuri de slabit si cafea neindulcite, sucuri naturale din fructe si multa apa. Precum si in cazul altor diete, stai departe de caloriile din alcool!

Avand aceste indicatii, iti poti ajusta singura caloriile consumate la fiecare masa si sa iti planuiesti un regim alimentar in care sa consumi in jur de 1000 de kilocalorii pe zi. Include felii de pepene rosu pentru gustari intre mese sau la cina. 

5 trucuri pentru alegerea unui pepene verde copt

sursa: The One


Urmareste SANATATE.BZI.ro pe FACEBOOK.COM


pepenele rosu eliminarea toxinelor pierderea kilogramelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004940 (s)