News Flash:

SITUAŢIA DRUMURILOR in tara: Autostrada A2 Lehliu-Fetesti si 16 drumuri nationale din zece judete, in continuare INCHISE din cauza vremii

18 Ianuarie 2016
1862 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inzapezit4
Autostrada A2, intre Lehliu si Fetesti, si 18 drumuri nationale din zece judete din estul si sud-estul tarii sunt in continuare inchise, luni, din cauza zapezii si a viscolului.
UPDATE 15.15: Buzau: Circulatia pe DN 2, reluata si spre judetul Vrancea; DN 2B si DN 2C, redeschise
Circulatia pe DN 2 (E 85) intre Buzau si limita cu judetul Vrancea a fost reluata, luni dupa-amiaza, de asemenea fiind permis traficul pe DN 2B Buzau-Braila, insa numai pentru masinile cu masa maxima autorizata mai mica de 7,5 tone, si pe DN 2C, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau, circulatia pe DN 2 (E 85) a fost reluata, luni, pe tronsonul Buzau - limita cu judetul Vrancea, circulatia pe acest drum european fiind permisa spre judetul Ialomita inca de duminica seara.
De asemenea, luni dupa-amiaza a fost deschis traficul pe DN 2B Buzau-Braila, insa doar pentru masinile cu masa maxima autorizata sub 7,5 tone.
Totodata, s-a deschis DN 2C, pe sectorul dintre Costesti si limita cu Ialomita, drum care a fost inchis duminica dimineata.
In judetul Buzau, ramane inchis DN 22, intre localitatile Ramnicu Sarat - limita judetului Braila, intre kilometri 0+000-30+000.
UPDATE 15.10: Circulatia pe A2 Bucuresti- Lehliu se desfasoara controlat, politistii insotesc coloanele de masini
Autostrada A2 Lehliu-Fetesti si 16 drumuri nationale sunt in continuare inchise, luni dupa-amiaza, iar pe tronsonul Bucuresti -Lehliu al autostrazii, traficul se desfasoara controlat, politistii insotind coloanele de masini, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane
Potrivit situatiei de la ora 14.30, transmise de Centrul Infotrafic, circulatia rutiera pe autostrada A2, sectorul Bucuresti - Lehliu a fost reluata luni, in ambele sensuri, dar traficul se desfasoara controlat, cu echipaje de politie care insotesc coloanele de autovehicule. Tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 este in continuare inchis.
Pe ruta spre Constanta se poate circula pe autostrada A2 Bucuresti-Lehliu - DN 3A si Lehliu - Drajna - Fetesti - A2, iar pe tronsonul Fetesti - Constanta, rutele ocolitoare sunt DN2 Bucuresti-Urziceni - DN 2A si Urziceni - Slobozia - Harsova - Constanta. Pe sectoarele de drum Drajna - Fetesti si Harsova - Constanta, traficul se desfasoara controlat, in coloana, in spatele utilajelor de deszapezire, cu sprijinul echipajelor politiei rutiere.
In judetul Braila, au fost deschise DN21 Baraganu - Braila si DN2B Buzau-Braila, dar traficul rutier se desfasoara controlat, in coloane de cate 30-40 de autovehicule, insotite de echipaje de politie.
In judetul Buzau au fost deschise DN2 Buzau - Ramnicu Sarat si DN2C Costesti (judetul Buzau) - Grivita (judetul Ialomita).
De asemenea, a fost redeschis DN3A, pe tronsonul Lehliu Gara - Drajna, dar ramane in continuare inchis tronsonul Drajna - Fetesti.
In judetul Vaslui, pe DN24A Vetrisoaia - Husi este permisa doar circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone. Tronsonul Vetrisoaia - Murgeni este in continuare inchis.
Circulatia rutiera este, in continuare, intrerupta pe autostrada A2, pe sectorul Lehliu-Fetesti, sectorul Bucuresti - Lehliu fiind redeschis traficului luni, la ora 07.00, pentru toate categoriile de vehicule, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.
Conform Centrului Infotrafic din Politia Romana, nu se circula, luni dimineata, din cauza vremii, pe mai multe tronsoane ale unor drumuri nationale: DN23A Gologanu - Ciorasti (judetul Vrancea); DN11A Barlad (judetul Vaslui) - Podu Turcului (judetul Bacau); DN24A Murgeni - Berezeni - Husi (judetul Vaslui); DN26 Murgeni - Blagesti (judetul Vaslui); DN22D Macin - Cerna (judetul Tulcea); DN22F Horia - Nalbant (judetul Tulcea); DN22A Topolog (judetul Tulcea) - Harsova (judetul Constanta); DN22, pe tronsoanele Ramnicu Sarat (judetul Buzau) - Braila si Baia (judetul Tulcea) - Sibioara (judetul Constanta).
De asemenea, sunt inchise DN2B Buzau - Braila, DN2A Harsova (judetul Constanta) - Mihail Kogalniceanu (judetul Constanta), DN21A Baraganul (judetul Braila) - Tandarei (judetul Ialomita), DN2 Buzau - Ramnicu Sarat (judetul Buzau), DN2C Costesti (judetul Buzau) - Grivita (judetul Ialomita), DN23B Maicanesti - Ciorasti (judetul  Vrancea), DN2N Bogza - Dumbraveni (judetul Vrancea), DN3A Lehliu-Gara (judetul Calarasi) - Fetesti (judetul Ialomita), DN3B Fetesti - intersectie cu DN2A, DN24D Cuca - Tulucesti (judetul Galati),
In judetul Vaslui, pe DN24A Simila - Murgeni a fost instituita restrictie de tonaj pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.
De asemenea, din cauza caderilor de pietre de pe versanti, traficul rutier este intrerupt pe DN57 Cozla - Svinita, in judetul Caras-Severin.
Din cauza vantului puternic, sunt suspendate manevrele in porturile de la Marea Neagra.
Judetele Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Iasi si Neamt sunt luni, pana la ora 18.00, sub avertizare cod galben de ninsori si viscol, iar o atentionare cod portocaliu de viscol a fost emisa pentru zona costiera si Delta Dunarii, in judetul Tulcea.
Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, in cele 12 judete din estul si sud-estul tarii, vantul atinge la rafala viteze de 50-70 de kilometri pe ora, viscolind temporar ninsoarea si spulberand zapada depusa anterior.
In estul judetul Tulcea, in special zona costiera si Delta Dunarii, vantul va atinge la rafala viteze de 70-90 de kilometri pe ora, viscolind si troienind zapada. 
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005154 (s)