News Flash:

Sistemul electronic al cardului de sanatate a fost deblocat, anunta reprezentantii CNAS

18 Septembrie 2015
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
card sanatate
Sistemul electronic al cardului de sanatate a fost deblocat, a declarat vineri pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al CNAS, Mihaela Tanase.
Ea a precizat ca, in cazul in care mai apar astfel de situatii, furnizorii de servicii medicale trebuie sa respecte normele in vigoare.
Sistemul electronic al cardului de sanatate s-a blocat vineri dimineata.
"In aceasta dimineata, a aparut o defectiune la sistemul cardului de sanatate, dar acest lucru nu trebuie sa blocheze accesul pacientilor la servicii medicale sau sa il ingreuneze. Exista normele de utilizare a cardului de sanatate in care este prevazuta aceasta situatie in care furnizorii trebuie sa utilizeze cardul in sistem offline. Mai exact, introduc cardul in cititor, acolo ramane o amprenta de timp locala, pentru ca principalul rol al cardului este de a lasa o amprenta de timp in sistem. Aceasta amprenta va fi urcata in sistem in termen de 72 de ore", a explicat Mihaela Tanase.
11,57 — CNAS: Sistemul electronic al cardului s-a blocat; aceasta nu trebuie sa afecteze accesul pacientilor la servicii medicale
Sistemul electronic al cardului de sanatate s-a blocat vineri dimineata, insa acest lucru nu trebuie sa afecteze accesul pacientilor la servicii medicale sau sa il ingreuneze, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al CNAS, Mihaela Tanase.

sistemul electronic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005008 (s)