News Flash:

SINUCIDERE SOCANTA la Faget! Un tanar si-a pus capat zilelor in casa parinteasca. Parintii erau in alta camera cand s-a produs nenorocirea

20 Octombrie 2015
1972 Vizualizari | 0 Comentarii
medicina legala1
Sinucidere invaluita in mister in orasul Faget din judetul Timis. Un tanar si-a pus capat zilelor. S-a sinucis langa centrala casei in care locuia, in camera tehnica, iar martorii spun ca parintii lui se aflau in casa cand s-a intamplat nenorocirea. Tanarul a fost gasit spanzurat chiar de catre tatal sau, noteaza lugojinfo.ro.
Mai mult, medicul de pe ambulanta chemata in ajutor, de la Faget, era chiar fratele tanarului decedat.
Nicanor Brazovan avea 32 de ani. Nimeni nu-si explica ce l-a impins la acest gest, care a socat intregul oras. Prietenii lui povestesc ca nu era deloc abatut in ultima vreme si ca lucra la o companie de asigurari, scrie opiniatimisoarei.ro.
Politistii nu au gasit in prima faza niciun bilet prin care barbatul sa-si justifice decizia de a-si curma zilele si au deschis o ancheta pentru a afla exact ce s-a intamplat.

Blestemul familiei! Fratele sinucigasului si-a luat si el zilele, in urma cu cativa ani
Familia lui Nicanor traieste o adevarata drama. Parintii lui sunt in stare de soc, acesta fiind cel de-al doilea fiu pe care il pierd. Un alt frate al lui Nicanor s-a sinucis si el la inceputul anilor 2000. Pe atunci, povestesc vecinii, acesta avea 21 de ani, si ajunsese sa sufere cumplit in urma unei deceptii in dragoste. N-a fost suficient de puternic si si-a pus capat zilelor.
In urma cu doua zile, Nicanor Brazovan a postat pe Facebook melodia „Send me an Angel”, a celor de la Scorpions. Nu demult, el a mai pus o poza cu mesajul „Uneori, cand crezi ca totul s-a sfarsit, viata iti ofera un nou inceput. Totul este sa stii sa-l recunosti”.
Deocamdata, nimeni nu reuseste sa talmaceasca sensul acestor mesaje.

sinucidere i nicanor brazovan blestemul familiei i nicanor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1380 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006254 (s)