News Flash:

Simpozionul „Traian Vuia: Pionier al aviatiei mondiale”, la Muzeul Banatului

25 Martie 2016
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
traian vuia
Muzeul Banatului organizeaza vineri, 25 martie, de la ora 10:00, in Sala Multifunctionala a Consiliului Judetean Timis, deschiderea celei de-a IV-a editii a Simpozionului „TRAIAN VUIA: Pionier al aviatiei mondiale”.
Simpozionul marcheaza aniversarea a 110 ani de la primul zbor autopropulsat al lui Traian Vuia cu un aparat mai greu decat aerul, in 18 martie 1906, la Montesson, langa Paris si se bucura de prezenta  gen. lt. (r) Dumitru Prunariu.
Evenimentul va fi urmat de vizitarea expozitiei de pictura ZBORUL, realizata de studentii Facultatii de Arte si Design a Universitatii de Vest Timisoara.
Cu incepere de la ora 16.30, in Aula Magna a Universitatii de Vest Timisoara vor fi sustinute prelegeri de catre gen. lt. (r) Dumitru Prunariu, lt. col. (r) Cornelia Prioteasa si prof. univ. dr. Radu Homescu, scrie ziuadevest.ro.
Manifestarea stiintifica este organizata de Muzeul Banatului Timisoara, in colaborare cu Universitatea de Vest Timisoara, Primaria comunei Traian Vuia si Asociatia Romana pentru Propaganda si Istoria Aeronauticii, filiala Timisoara, sub egida Consiliului Judetean Timis. 
Sesiunea de comunicari va avea loc sambata, 26 martie, incepand cu ora 10.00, la Punctul muzeal dedicat inventatorului roman din localitatea Traian Vuia – a informat Muzeul Banatului Timisoara.

muzeul banatului simpozionul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006066 (s)